GamingRSS PaginaDeMedia

PlayStation Plus a implinit 10 ani insa jocurile oferite nu prea sunt de sarbatoare!

PlayStation Plus aniverseaza 10 ani de cand aduce impreuna pasionatii de gaming. Cu aceasta ocazie, luna iulie este speciala pentru abonatii serviciului, care vor primi un joc gratuit in plus. In plus, Sony va lansa si o tema care va fi disponibila pentru o perioada limitata pentru a aniversa deceniul de activitate.

De asemenea, pentru cei care abia au pus mana pe o consola PlayStation, Sony ofera un weekend de PlayStation Plus gratuit. Acesta va incepe pe data de 4 iulie, ora 00:01 si se va incheia pe 5, ora 23:59. Tot ce trebuie sa faceti pentru a va juca online, gratuit, este sa va conectati consola la internet.

Infografic 10 Ani PlayStation Plus

Care sunt jocurile gratuite oferite abonatilor in luna iulie?

Mare onoare, mare sarbatoare, insa trebuie sa recunosc; am vazut jocuri mult mai bune oferite de PlayStation Plus. Cu ocazia unui deceniu de activitate ma asteptam la mai multe, dar hei, tot e ceva. Abonatii vor primi trei jocuri pe luna iulie, iar acestea sunt cam asa:

  • NBA 2K20 – Stim cu totii ce este NBA, insa jocul lansat pe la finele anului trecut este departe de a fi bun. Ca dovada, faptul ca este deja parte din promotii imense sau chiar oferit aproape gratuit in oferte bundle.
  • Rise of the Tomb Raider: 20th Celebration – Al doilea joc din trilogia reboot bazata pe Lara Croft este poate si cel mai bun, iar daca nu l-ati jucat inca, nu mai aveti scuze.
  • Erica – Despre acest joc… serial… ce-o fi el, am vorbit in toamna si personal l-am gasit interesant. In acelasi timp ar putea sa nu fie pe gustul oricui.

Per total, un line-up care ar putea sa multumesca o multime de abonati PlayStation Plus. In acelasi timp vad cum Sony pare ca a rascolit pe fundul sacului cand vine vorba de jocurile oferite. Da, Tomb Raider e foarte fain, dar NBA 2K20 nu l-as mai juca nici gratuit, iar Erica nu este chiar un joc. Deeeeci… cred ca pentru o astfel de ocazie, Sony putea mai mult; mult mai mult. Dar hei, e moca. De ce ma plang oare?!

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button