GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

PlayStation 5 poate fi deja customizat cu panouri laterale la comanda

Design-ul noului PlayStation 5 poate ca este controversat, dar exista oameni care il apreciaza. Ba chiar sunt si mai multi care au vazut potentialul de personalizare a noii console next-gen de la Sony. Printre acestia se numara si cei de la PlateStation5 care au dat drumul la pre-comenzi pentru panouri laterale de diferite culori.

Producatorul are disponibile pentru comanda cinci modele diferite deja: v1 Matte Black, Chromatic, Cherry Red, Jungle Camo si Indigo Blue. Partea buna este ca aceste panouri sunt ieftine, la numai 39.99$ pentru un set. In plus, capacele custom sunt disponibile atat pentru PlayStation 5 Standard, cat si pentru Digital Edition.

Despre capacele consolei am mai vorbit in trecut, iar un filmuletul cu dezasamblarea consolei a confirmat ceea ce se cam stia. Astfel, PlayStation 5 poate fi personalizat cu usurinta de orice cumparator. Mai mult de atat, fiind forme simple, nici nu ai neaparata nevoie sa iti cumperi inca un set de capace pe comanda; poti pur si simplu sa-ti iei o rola de autocolant si sa iti faci consola ce culoare vrei tu.

PlayStation 5 va fi lansat in Europa pe data de 19 Noiembrie 2020 si chiar daca stocurile initiale au fost epuizate, nu va speriati. Sony deja a confirmat ca vor mai aduce cateva loturi, astfel fiecare doritor va putea pune mana pe una dintre noile console.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button