GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

PlayStation 5 poate fi deja customizat cu panouri laterale la comanda

Design-ul noului PlayStation 5 poate ca este controversat, dar exista oameni care il apreciaza. Ba chiar sunt si mai multi care au vazut potentialul de personalizare a noii console next-gen de la Sony. Printre acestia se numara si cei de la PlateStation5 care au dat drumul la pre-comenzi pentru panouri laterale de diferite culori.

Producatorul are disponibile pentru comanda cinci modele diferite deja: v1 Matte Black, Chromatic, Cherry Red, Jungle Camo si Indigo Blue. Partea buna este ca aceste panouri sunt ieftine, la numai 39.99$ pentru un set. In plus, capacele custom sunt disponibile atat pentru PlayStation 5 Standard, cat si pentru Digital Edition.

Despre capacele consolei am mai vorbit in trecut, iar un filmuletul cu dezasamblarea consolei a confirmat ceea ce se cam stia. Astfel, PlayStation 5 poate fi personalizat cu usurinta de orice cumparator. Mai mult de atat, fiind forme simple, nici nu ai neaparata nevoie sa iti cumperi inca un set de capace pe comanda; poti pur si simplu sa-ti iei o rola de autocolant si sa iti faci consola ce culoare vrei tu.

PlayStation 5 va fi lansat in Europa pe data de 19 Noiembrie 2020 si chiar daca stocurile initiale au fost epuizate, nu va speriati. Sony deja a confirmat ca vor mai aduce cateva loturi, astfel fiecare doritor va putea pune mana pe una dintre noile console.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button