GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

PlayStation 5 poate fi deja customizat cu panouri laterale la comanda

Design-ul noului PlayStation 5 poate ca este controversat, dar exista oameni care il apreciaza. Ba chiar sunt si mai multi care au vazut potentialul de personalizare a noii console next-gen de la Sony. Printre acestia se numara si cei de la PlateStation5 care au dat drumul la pre-comenzi pentru panouri laterale de diferite culori.

Producatorul are disponibile pentru comanda cinci modele diferite deja: v1 Matte Black, Chromatic, Cherry Red, Jungle Camo si Indigo Blue. Partea buna este ca aceste panouri sunt ieftine, la numai 39.99$ pentru un set. In plus, capacele custom sunt disponibile atat pentru PlayStation 5 Standard, cat si pentru Digital Edition.

Despre capacele consolei am mai vorbit in trecut, iar un filmuletul cu dezasamblarea consolei a confirmat ceea ce se cam stia. Astfel, PlayStation 5 poate fi personalizat cu usurinta de orice cumparator. Mai mult de atat, fiind forme simple, nici nu ai neaparata nevoie sa iti cumperi inca un set de capace pe comanda; poti pur si simplu sa-ti iei o rola de autocolant si sa iti faci consola ce culoare vrei tu.

PlayStation 5 va fi lansat in Europa pe data de 19 Noiembrie 2020 si chiar daca stocurile initiale au fost epuizate, nu va speriati. Sony deja a confirmat ca vor mai aduce cateva loturi, astfel fiecare doritor va putea pune mana pe una dintre noile console.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button