GamingRSS PaginaDeMediaTECH

PlayStation 5 ar putea avea panouri laterale interschimbabile

PlayStation 5 este o consola care a atras privirile prin aspectul sau. Unii o apreciaza, altii o iau la mistouri, insa un lucru este sigur; aspectul va fi un subiect foarte discutat. Mai ales ca avem ocazia sa vedem un element de design super interesant. Din cateva poze ce au aparut pe internet, se prea poate ca panourile laterale ale carcasei sa fie interschimbabile. Asta ar deschide calea unor posibilitati de customizare imense si ar oferi utilizatorilor sansa de a-si „crea” propria consola.

Aceasta veste vine de la o fabrica din China care se ocupa de productia carcaselor pentru noul PlayStation 5. La o privire atenta, se vede ca panourile carcasei folosesc o prindere destul de simpla. Asta le-ar putea oferi posibilitatea de a fi inlocuite cu orice doreste utilizatorul. Mai mult de atat, oricine ar putea sa le dea jos si sa le colanteze/vopseasca acasa, dupa bunul plac.

Daca aceste imagini sunt reale, se pare ca panourile laterale ale lui PlayStation 5 sunt fixate cu niste prinderi de plastic. Ceva asemanator cu carcasele de PC care nu folosesc suruburi. Asta poate avea doua roluri; ori Sony vrea sa vanda panourile customizate la un pret ceva mai mare, ori compania se gandeste ca orice utilizator are dreptul sa faca ce vrea cu produsul pe care il cumpara. In plus, ar avea sens intrucat noua consola va avea un slot liber pentru stocare aditionala, ceea ce ar insemna ca accesul rapid la interior ar fi o necesitate.

Oricum ar fi, mi se pare o aditie foarte interesanta care va deschide usa pentru multe console foarte aratoase si unice la care sa cascam gura pe internet. Cine stie? Poate chiar unul dintre voi isi va crea propriul design care sa devina celebru.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button