TECH

Playmation – cum sa fii supererou pe bune

Disney și Hasbro reinventeaza joaca prin noile jucarii Playmation care combina accesorii reale (cum ar fi manusa lui Iron Man) cu accesorii (păpuși, baze de date interactive – Power Activators si aplicatii pentru smartphone-uri).

Cei mici participa astfel la „misiuni” individuale sau de grup care combină mai multe jucării Playmation, lasand tehnologia la indemana imaginatiei copiilor.

Disney pregătește astfel integrarea acestor jucării interactive in ceea ce pare sa fie pasul urmator in materie de fun: realitatea virtuala.

Kiturile de joc vor fi tematice si vor aparea in SUA si in Canada începând cu luna iulie la un preț de 120 dolari. Primii protagonisti vor fi personajele din Iron Man și Hulk, urmate anul viitor de eroii din Star Wars si Frozen.

https://youtu.be/SXFz5tUDY38

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button