Gaming

Playerunknown’s Battlegrounds este acum gratuit pe Android și iOS

Unul dintre cele mai populare jocuri din ultima vreme, Playerunknown’s Battlegrounds, este acum disponibil și pe platformele mobile. În urma unui beta test în Canada, PUBG Corp a lansat versiunea mobilă a PUBG în multe regiuni din întreaga lume, inclusiv în State.

Descris ca fiind o adaptare fidelă a jocului pentru PC, PUBG Mobile prezintă aceeași experiență de joc care a ajutat titlul să devină al treilea cel mai bine vândut joc din istoria Steam. La fel ca și versiunile PC și Xbox One, PUBG Mobile adună 100 de jucători unul împotriva celuilalt pe o hartă ce se micșorează din ce în ce mai mult, cu scopul de a supraviețui celorlalți jucători.

Versiunea mobilă a PUBG a fost dezvoltată în colaborare cu gigantul producător de jocuri mobile Tencent. Chen Jerry, vicepreședinte corporativ al Tencent, a declarat:

Lucrăm din greu pentru a crea o experiență mobilă PUBG autentică pe care jucătorii noi și vechi o vor iubi. Multă muncă a fost depusă la controale și optimizare pentru a oferi jucătorilor o experiență lină și intuitivă.

Spre deosebire de versiunea mobilă a lui Fortnite disponibilă doar pentru utilizatorii de iOS care s-au înscris la testul bazat exclusiv pe invitații, PUBG Mobile poate fi descărcat gratuit atât pe iOS, cât și pe dispozitivele Android din AppStore și Google Play. Cei cu iOS pot lua jocul de aici, în timp ce utilizatorii de Android îl pot descărca de aici.

PUBG Mobile sosește după ce a primit o cantitate semnificativă de feedback pozitiv după testele beta Android și iOS din Canada săptămâna trecută, care au avut loc pe 15 martie și respectiv 16 martie. Cu toate acestea, în timp ce versiunea mobilă a Fortnite are caracteristici cross-play și cross-progress cu alte versiuni, PUBG Mobile nu pare să ofere nici una.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Imi place mult acest joc si, as vrea sal joc, nu mai lam jucat dar stiu ce trebuie sa fac sper ca pot intra in acest joc.multumesc pentru comentariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button