GamingPC&Consoles

Platforma GeForce NOW a atins numărul de 1400 de jocuri disponibile

Cu ocazia acestei ediții din joiaGFN, cei de la Nvidia aduc câteva noutăți, inclusiv adăugarea unor titluri noi pe platformă. Este vorba despre șase jocuri noi, lucru care înseamnă că GeForce NOW are acum 1400 de titluri disponibile, număr care va crește în fiecare joi. Așadar, poți fi sigur că ai din ce alege dacă vrei să te abonezi.

Titlurile adăugate în această săptămână sunt următoarele:

  • Gloomworld – un joc FPS stealth-horror în care ești blocat într-un oraș blestemat în care trebuie să supraviețuiești folosindu-te de stealth și de arsenalul tău de arme.
  • TRAIL OUT – dacă îți place acțiunea și jocurile cu mașini, acest joc duce aceste lucruri la extrem. Aici participi în cadrul unor curse pline de explozii, accidente și urlete. Distracție, ce să mai.
  • Shatterline – jucat în modurile PvP sau co-op, Shatterline este un FPS free-to-play rapid în care trebuie să îți dobori inamicii prin folosirea arsenalului de arme interesante pe care jocul ți le pune la dispoziție.
  • Steelrising – inspirat din Seria Dark Souls, Steelrising este un RPG de acțiune situat Paris, în perioada Revoluției Franceze.
  • Broken Pieces – un joc third-person de aventură, situat tot în Franța, unde personajul principal este o femeie care trebuie să rezolve misterul locului ciudat în care se află, unde timpul stă pe loc.
  • Realm Royale Reforged – după cum sugerează și titlul, acesta e un joc de tip battle royale. Aici ai de ales între mai multe clase, îți construiești arme și te folosești de abilități pentru a-ți învinge inamicii.

Odată cu aceste noi titluri, GeForce NOW aduc și o interfață îmbunătățită pentru utilizatorii de televizoare Samsung sau LG, acesta fiind un update care se adaugă unei serii de actualizări aduse pe parcursul acestei veri, cum ar fi posibilitatea celor abonați la varianta RTX 3080 de a se juca la  1440p și la 120 de cadre pe secundă pe browser (de pe PC sau Mac) sau pe telefoane Android cu 120Hz. Pe lângă asta, ultimul update oferă sunet surround pentru membrii Priority și 3080.

 

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button