MORE

Placa de baza facuta zob de agentii vamali din Noua Zeelanda pentru a ajunge… la un pistol inexistent!

Toti am fost plecati din tara cu diverse ocazii. Fie cu munca, fie in vacanta, mai tot timpul fiind nevoiti sa ramanem in sosete si sa impingem tavite in numele sigurantei. Dar este ceva uzual pentru cei care zboara in mod frecvent. Ce nu este normal, este ca o placa de baza sa fie facuta zob de agentii vamali din Noua Zeelanda… pentru a ajunge la un pistol! „Pistol” care intamplator era o bucata din respectiva placa de baza. Placa de baza facuta zob

Ce anume a fost in capul oamenilor nu este inca prea clar, cert este ca agentii vamali au smuls la propriu placile video de pe placa de baza pentru a realiza ca „pistolul” este de fapt… o alegere estetica si nimic mai mult, fiind cu totul altceva decat arma pe care agentii vamali se asteptau sa o gasesca. Ce era defapt pistolul? O alegere de design pentru heatsink-ul de chipset!

Pana in acest moment, conform postului de pe Reddit, pagubitul nu isi mai face iluzii de rambursare a banilor pentru bunurile stricate de agentii vamali, considerand cele doua 590s-uri ca si pierdute ( poate era cazul unui upgrade). Pe de alta parte, este de inteles paranoia agentilor vamali, care pot avea reactii adverse puternice la asemenea lucruri, pistolul de pe placa de baza fiind pentru acestia cam pe aceasi treapta cu husele de iPhone… in forma de Glock!

Articole asemanatoare

Back to top button