Telefoane

Pixel 2 XL primește un update pentru a nu i se mai arde ecranul

Google Pixel 2 XL a avut o mică problemă de ordin tehnic, ecranu său avea tendința să afișeze urme de ardere în zona butoanelor de pe ecran după doar câteva zile de utilizare.

Procesul de ardere nu prea poate fi inversat, din moment ce daunele făcute pixelilor OLED sunt permanente, dar problema este acum rezolvată pentru telefoanele noi. Google a lansat un update care scade luminozitatea maximă a ecranului cu 50 de candele pe metru pătrat, într-o încercare de-a împiedica apariția de probleme. Conform declarației oficiale, schimbarea nu va fi sesizabilă, deși probabil în zile cu foarte mult soare degradarea luminozității va fi măcar puțin observabilă.

Pe lângă asta, Android 8.1 în sine include acum butoane de navigare ceva mai gri, nu de un alb foarte luminos. Combinate, cele două soluții vor reduce șansele ca ecranul să mai prezinte astfel de defecte. Sau cel puțin nu vor mai apărea după doar câteva zile de utilizare.

Update-ul de luna aceasta adaugă și suport pentru un mod de culoare cu mai multă saturație, pentru ambele telefoane din seria Pixel 2.

[Android Police]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button