Telefoane

Telefoanele Pixel 2 au mici probleme

Seria de telefoane Pixel 2, lansată de Google săptămâna trecută, nu s-a bucurat tocmai de cea mai grozavă recepție posibile, și nu doar pentru că nu mai are un jack audio.

Chiar dacă telefoanele au câteva caracteristici grozave, cum ar fi o cameră de calitate foarte bună, au câteva mici probleme ce nu sunt poate chiar atât de mici. Spre exemplu, ambele modele au tendința să emită diverse zgomote. Mai multe rapoarte indică prezența unui sunet de clicăit alături de un bâzâit. Clicăitul s-a dovedit a fi legat cumva de NFC, dezactivarea sa eliminând zgomotul. Dar mai este și bâzâitul foarte ascuțit a cărui sursă nu este deocamdată cunoscută. Nu ar fi primele telefoane care să producă un astfel de zgomot, câteva modele de Samsung Galaxy având un defect similar, sunetul fiind emis de cameră.

Apoi vine problema ceva mai mare, cea a ecranului cu care vine Pixel 2 XL. Panoul de tip POLED, produs de LG, pare să aibă probleme de ardere a pixelilor. Dacă nu cunoașteți fenomenul, intrați într-un laborator de informatică de la o școală sau o facultate unde nu s-a făcut vreun upgrade din cretacic și veți vedea la ce mă refer. Butoanele de navigare din partea de jos a telefonului au rămas arse pe ecran. Nu este tocmai un semn bun, având în vedere că nu au trecut ani de zile de când Pixel 2 XL a fost lansat, ci mai puțin de o săptămână.

Google investighează în acest moment problemele și încearcă să găsească o soluție.

[Ars Technica, Android Police ]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button