TECHMORERSS PaginaDeMedia

Philips 243B1JH este un monitor numai bun pentru un workstation curat și eficient

Data trecută prezentam o serie interesantă de televizoare OLED și MiniLED. Acum este rândul lui Philips 243B1JH să fie trecut în revistă. Un monitor de 23,8″ / 60,5 cm, acesta dispune de un Docking Station USB care îți asigură un wire management discret, pentru set-up-uri cât mai aerisite cu putință.

Ceea ce face din Philips 243B1JH un monitor deosebit este însăși simplitatea conectivității sale. Acesta oferă andocare USB hibridă pentru simplificarea conexiunilor: un cablu USB dual mesh cu conectori de tip C și A transmite semnal video, ethernet, energie pentru încărcarea laptopului compatibil (până la 100W) și DisplayLink.

USB-C este un conector subțire, reversibil, care permite conectarea și transferul rapid de date și încărcarea bateriei laptopului direct de la monitor (datorită funcției de power delivery de până la 100W) cu un singur cablu.

Cablul USB-A cu conexiune DisplayLink permite o varietate de scenarii de utilizare a laptop-ului. Portul RJ-45 Ethernet încorporat asigură o securitate mai mare a datelor, iar DisplayPort-out permite configurarea cu ușurință a unui setup multi-monitor. DisplayPort-out face posibilă alăturarea mai multor monitoare de înaltă rezoluție cu un singur cablu de la primul monitor la computer, ceea ce ajută la crearea unui spațiu de lucru bine organizat.

Philips 243B1JH

Philips 243B1JH – Culori vii și consum redus

Ecranul LCD IPS al lui Philips 243B1JH oferă ungiuri largi de vizualizare (178 de grade) și high color accuracy, iar opțiunile care asigură confortul în timpul vizionării sunt reprezentate de setarea Philips LowBlue și tehnologia Flicker-Free, cu certificare TÜV Rheinlend.

Philips 243B1JH dispune de o cameră web în stil pop-up cu senzori de recunoaștere facială Windows Hello, care deblochează mult mai rapid dispozitivele Windows.

Pe partea de consum, monitorul eco-friendly este certificat EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge și RoHS. PowerSensor-ul încorporat detectează prezența utilizatorului și reglează luminozitatea monitorului ca răspuns (reducând luminozitatea monitorului atunci când utilizatorul se îndepărtează), ducând la o durată de viață mai mare și la economii de energie de până la 80%. În plus, Philips 243B1JH este echipat cu un senzor de lumină care reglează automat brightness-ul pentru a se potrivi condițiilor de iluminare din cameră, cu un consum minim de energie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button