GamingPC&Consoles

Phantom Liberty va spăla rușinea lansării lui Cyberpunk 2077

În cadrul The Game Awards 2022 am făcut cunoștință cu Phantom Liberty, primul pachet DLC pentru Cyberpunk 2077. În clipul de prezentare l-am putut vedea și pe Idris Elba, astfel cred că puteam intui cu toții că proiectul ăsta nu va fi ieftin. Acum avem și confirmarea, după ce CD Projekt Red au spus că bugetul pentru DLC este cel mai mare din istoria companiei; în condițiile în care tot ei au dezvoltat și The Witcher 3 Blood and Wine.

Phantom Liberty transformă Cyberpunk 2077 într-un film de Hollywood

Noul DLC pentru Cyberpunk 2077 este răspunsul dezvoltatorilor la toate criticile primite în trecut și prin intermediul acestuia jocul va deveni mai mult din ce ni s-a promis inițial. Pentru a-l duce la bun sfârșit, cei de la CD Projekt Red au fost nevoiți să renunțe la componenta multiplayer a jocului, dar nu mi se pare că a fost neapărat o mișcare rea. Aceștia au susținut că vor să se concentreze pe nucleul single-player al jocului și să dezvolte mai mult lumea în care se întâmplă acțiunea.

Așa a ajuns în mix și Idris Elba care îl interpretează pe Reed, un agent al guvernului american care își unește forțele cu Johnny Silverhand pentru a descoperi secretele pe care le ascund cei de la NUSA și Militech. Phantom Liberty va introduce zone noi pe hartă, va debloca și regiunile interzise din Night City, aduce arme noi și mai multe modificări cyberware. Desigur, vine și cu misiuni extra după cum ne-a confirmat unul dintre dezvoltatori, deci vom avea cu ce să ne distrăm atunci când apare.

Cyberpunk 2077 avea mare nevoie de conținut nou, iar acest DLC pare fix ce trebuie. Jocul a trecut printr-o transformare destul de mare în perioada care s-a scurs de la ziua lansării și acum este într-o formă mai bună ca niciodată. Au dispărut multe dintre bug-uri, au fost reparate multe probleme, iar Phantom Liberty urmează să aducă și mai multe reparații. Pare că întreagă poveste cu acest joc se transformă puțin în cea pe care am văzut-o în cazul lui No Man’s Sky care a devenit un joc superb după un an sau doi de update-uri. Eu îl aștept cu mare drag și sper să nu dezamăgească.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button