Gaming

Quest director-ul Cyberpunk 2077 reafirmă că se lucrează la un expansion pentru joc

Autor: Matei Pană

Într-unul din streamurile sale, quest director-ului Paweł Sasko, cineva l-a întrebat dacă va exista content nou în viitor. Sasko nu a intrat în detalii, dar a garantat că echipa lucrează la content nou. Acesta a spus că pe lângă munca încă în desfășurare pentru remedierea jocului, echipa lucrează la un expansion ce va apărea în viitor, și că este conștient că încă este mult de muncă atât pentru a repara jocul cât și pentru a lansa content nou pentru acesta.

O nouă expansiune pentru Cyberpunk 2077 este plănuită de ceva timp, dar echipa a modificat anul trecut roadmap-ul său de update-uri, mutând totul în 2022. Asta înseamnă deci că anul ăsta vom primi destul de mult content nou, lucru mult așteptat de fanii jocului care încă vor să îi acorde o șansă după dezamăgirile din trecut. Din fericire pentru Cyberpunk 2077, incă există un număr foarte mare de oameni care sunt dispuși să îi acorde o nouă șansă, sau care deja au făcut-o și sunt mulțumiți.

Update-uri majore deja au fost făcute jocului odată cu Patch-ul 1.5 de pe 15 februarie anul acesta, care a rezolvat niște probleme mari ale sistemului de trafic și ale cetățenilor din Night City, și care a adăugat noi feature-uri cum ar fi cumpăratul apartamentelor. Odată cu acest patch, Cyberpunk 2077 a apărut și pe consolele next-gen.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button