MORE

PewDiePie, KSI, W2S, Ali-A, TmarTn si-au pierdut conturile de Playstation Network

Atunci cand esti o celebritate de Youtube cu milioane si milioane de abonati si mai esti si prezentat in fel si fel de reviste si media traditionala, este clar ca o sa fi tinta unor atacuri cibernetice. Pewdz sau KSI sunt deja obisnuiti cu asemenea atacuri, ba unii dintre ei au chiar hackerii lor care ii ajuta cand situatia devine insuportabila. Totusi, underprop si-a ales o tinta mai … speciala! Conturile de Playstation Network ale unor youtuberi mari printre care se numara PewDiePie, KSI, W2S, Ali-A, TmarTn,jacksepticeye, ZerkaaHD, miniminter7 sauVikstarr123.

https://youtu.be/-7LbCeUb3F0

Hacker-ul care se pare ca foloseste handle-ul BZL a spart conturile celor amintiti mai sus, ca la doar cateva ore sa le returneze propietarilor de drept. Nu inainte de a posta niste fotografii ale profilelor acestora pentru a se lauda putin. Lucru care se intampla destul de des in lumea black hat hackerilor, fiind considerat braging rights. PewDiePie

Din pacate BZL a postat si un set de informatii personale apartinand lui PewDiePie incercand astfel sa primeasca un mesaj privat de la acesta. Nu stim daca s-a intamplat asta sau nu, cert este ca majoritatea si-au primit conturile inapoi, TmarTn chiar multumind hackerului. Este o posibilitate ca acesta sa fie un ritual de initiere sau o metoda de a demonstra ca este capabil sa intre intr-un grup mai mare de hackeri. 

https://twitter.com/underprop/status/666296817311719424

[Sursa]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button