MORE

PewDiePie si Conan O’Brien n-au pic de carisma impreuna pe sticla

PewDiePie si Conan O’Brien sunt, cel putin pe sticla, doua persoane extrem de carismatice. Daca unul si-a facut cariera pe Youtube, urland la o camera web si editandu-si clipurile intr-o maniera schizoida, altul este victima unui sistem dubios cu un show furat de sub nas si mutat fortat la o alta televiziune. PewDiePie si Conan O'Brien

Chiar si asa, separat, Coco si Pewds sunt doua persoane carismatice, comice am putea spune, iar un team-up intre cei doi s-ar constituii intr-o explozie de rasete si voie bune. Din pacate lucrurile nu stau chiar asa, PewDiePie si Conan O’Brien reusind sa redefinitiveze cuvantul „anost” in doar 6 minute de clip.

Sa numim intregul clip ciudat, este putin. Este posibil sa fie vorba de emotii, diferentele majore intre medii, internetul si televiziunea avand reguli diferite cand vine vorba de productie sau poate chiar o pasa proasta. Dar nici macar gameplay-ul nu este interesant, jocul parand produs de PETA, cu glume ieftine si iesiri fortate.

Intelegem ca Pewds trebuie sa isi sustina noul serial pe Youtube RED, Scare PewDiePie, dar pentru numele a tot ceea ce este sfant, chiar nu exista o formula prin care cei care „vin” de pe Youtube sa poata sa interactioneze cu echipa de productie a unui astfel de show. Nu de alta, dar daca vrei sa convingi pe cineva ca Pewds sau Coco sunt niste oameni plictisitori, asta este clipul pe care trebuie sa il arati.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button