GamingPC&ConsolesTech&IT

Pe ce rula Cyberpunk 2077 la E3?

E3 a trecut, iar presa avut parte de o demonstrație pe viu a lui Cyberpunk 2077, una nouă. Una pe care noi o vom vedea abia la sfârșitul luni august, cu ocazia evenimentului PAX West. Dar dacă erați curioși să aflați pe ce rula acea demonstrație, atunci puteți afla asta chiar acum.

Jocul era rulat pe un PC echipat cu:

  • CPU: Intel Core i7 8700K @ 3.7GHz
  • RAM: 32GB G.Skill Ripjaws V la 3000MHz CL15
  • Placă de bază: ASUS ROG Strix Z370-I Gaming
  • Video: Nvidia GeForce RTX Titan
  • SSD: Samsung 960 Pro 512 pe PCI-E
  • PUS: Corsair SF600 de 600W.

Practic, este aceeași configurație de anul trecut, cu o excepție destul de ușor de observat.

Dacă facem abstracție de placa video, a cărei preț este se învârte în jurul a 2500 de dolari, n-ar fi un sistem tocmai inaccesibil. Un procesor cu 6 nuclee este în acest moment la îndemâna tuturor, din moment ce unul foarte performant de 200 de dolari/euro/oricâtarfiînlei este pe cale să fie lansat pe 7 iulie, iar prețul la memoria RAM tot continuă să scadă. Nici SSD-urile nu mai sunt atât de scumpe, costul lor continuând să scadă văzând cu ochii de la o lună la alta.

Desigur, partea cu placa video continuă să fie un element necunoscut. Cert este că jocul se va folosi de Ray Tracing, așa că poate n-ar strica un GPU din seria RTX pentru cei care vor să aibă experiența vizuală completă. Dar în nici un caz un RTX Titan nu va fi necesar pentru joc, nici măcar recomandat.

Acestea nu sunt cerințe de sistem pentru joc, pe acestea le vom afla abia anul viitor. Nu de alta, dar este făcut să ruleze pe console echipate cu un procesor, Jaguar bazat pe Bulldozer.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button