GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Pe ce rula Cyberpunk 2077 la E3?

După cum știți dintr-o știre anterioară , la E3 a existat o variantă jucabilă a lui Cyberpunk 2077. Aceasta a fost prezentată doar membrilor presei, în spatele ușilor închise. Probabil vom vedea și noi gameplay efectiv pe la Gamescom, dar până atunci doar răbdăm și ne întrebăm.

Ce ne întrebăm? Pe ce fel de sistem ar fi putut să ruleze Cyberpunk 2077 la E3? Pe un PS4 Pro? Pe un Xbox One X? Pe un ICE Felix HC 2000? Nici unul din aceste sisteme!

Cyberpunk 2077 funcționa pe un PC, iar configurația sa este cunoscută, pentru că a fost dezvăluită de CD Projekt atunci când cineva a întrebat. Asta este oarecum o raritate, atât pentru că cineva a întrebat în loc să cotrobăiască după indicii criptice, cât și pentru că studioul a răspuns.

După cum puteți vedea mai sus, jocul rula pe un PC pe cât de high-end se poate. Dar având în vedere că Cyberpunk 2077 va fi lansat abia peste un an, minim… mai probabil prin 2020, măcar știți că va funcționa pe hardware „vechi”.

Prezența unui SSD din seria 960 este însă un mic semn de îngrijorare. Nu de alta, dar sunt deja alte jocuri, ca Star Citizen, care recomandă folosirea unui SSD pentru ca timpii de încărcare să nu fie gigantici, și să nu existe pauze de încărcare de fiecare dată când trebuie să apară un efect mai stufos care nu era deja încărcat în memorie. „Stufos” este puțin spus, pentru că sunt deja o grămadă care tind spre, sau depășesc 100GB. Nu putem decât să sperăm că prețurile la SSD-uri mari vor scădea până când va fi lansat jocul.

Ceea ce ridică o întrebare destul de bună. Consolele din 2020 vor avea SSD-uri?

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button