GamingRSS PaginaDeMedia

Parteneriatul dintre Sony și Discord va integra serviciile platformei pe consolele PlayStation

Sony anunță oficial parteneriatul său cu Discord în ceea ce privește integrarea platformei în rândul comunității PlayStation. Mai exact, Discord va face în curând parte din PlayStation Network pe console și pe aplicația mobilă, datorită unei mici investiții din partea Sony, suma nefiind încă dezvăluită.

Cele două companii nu au specificat ce anume ar însemna această integrare, preferând să menționeze doar că această colaborare le va oferi posesorilor de PlayStation o experiență de gaming mai bună și mai eficientă. Asta ar putea însemna că Discord va sosi pe PSN sub forma unei aplicații de sine stătătoare, dar perfect compatibilă sau că aplicația își va integra serviciile prin asocierea conturilor de Discord și PlayStation Network pentru a facilita comunicarea cross-platform.

În orice caz, Sony cunoaște valoarea platformei. Aceasta se bucură de un număr impresionant de utilizatori, aproape 140 de milioane raportați în decembrie 2020. Vestea că Discord a preferat să rămână o companie independentă, refuzând cei 10 miliarde de dolari oferiți de Microsoft, a fost primită cu brațele deschise de mulți utilizatori. Parteneriatul dintre aceasta și Sony este un beneficiu și un parteneriat avantajos. Japonezii au promis că mai multe detalii despre această colaborare vor fi oferite în următoarele luni.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button