MORE

Paranautical Activity scos de pe Steam in urma unor amenintari cu moartea

Daca esti un developer care isi vinde un joc pe Steam, probabil sa postezi pe Twitter o amenintare cu moartea la adresa celui care detine Valve, nu este cea mai stralucita idee pe care ai avut-o vreodata. Mai ales cand jocul tau se numeste Paranautical Activity.

Insa, exista cazuri speciale. Developer-ul de jocuri indie Mike Maulbeck a facut acest lucru si probabil este ceva ce deja regreta. Ziua lui ar fi trebuit sa inceapa destul de bine, deoarece jocul lui Maulbeck, Paranautical Activity a fost inclus pe lista jocurilor selectate de magazin cu tematica Halloween. Singura problema a fost aceea ca a fost listat ca joc Early Access, nu ca produs finalizat (jocul fiind recent terminat). Aceasta greseala l-a facut pe Maulbeck sa isi iasa din fire, evident pe Twitter, ca orice developer care se respecta. (vezi reactiile lui Phil Fish) Nu a durat mult pana cand Maulbeck a sters tweet-ul, postand ca regreta ce a scris, dar raul a fost deja facut, la fel si capturile de ecran. Paranautical Activity 1Paranautical Activity 2Paranautical ActivityParanautical Activity

Un reprezentat Valve a declarat : „Am scos jocul din magazin si am incheiat orice fel de relatie cu developer-ul, dupa ce a amenintat cu moartea un coleg”.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button