MORE

Până și filmele Mad Max sunt pe Steam

Warner Bros și Avalanche Studios au lansat ieri Mad Max, primul joc al seriei după 25 de ani de absolut nimic. O astfel de ocazie nu putea fi ratată, așa că în loc să scoată la vânzare doar noul Mad Max pe Steam, au scos totul.

Într-o mișcare șocantă, ce probabil va ramificații însemnate în viitor, Warner Bros a a început să vândă prin Steam toate filmele Mad Max. Începând cu primul, din 1979, și terminând cu Mad Max: Fury Road, cel mai bun film de acțiune al anului 2015.

Prețurile acestor pelicule variază de la 15 dolari până la 20, și nu sunt eligibile pentru returnări, fiind vorba de filme, nu de jocuri. Este pus la dispoziție și un test, pentru a vă asigura că aveți varianta de Steam corectă și un sistem capabil să redea filmele.

Din nefericire, momentan cele patru filme Mad Max nu sunt disponibile în România. Sunt șanse ca asta să se schimbe pe viitor, dar nu sunt informații concrete în acest moment.

Lansarea filmelor Mad Max reprezintă un pas important către transformarea lui Steam în ceva mai mult decât un serviciu de distribuție pentru jocuri. Chiar dacă Steam oferă spre vânzare pelicule de câțiva ani, până acum toate erau documentare sau filme de buget foarte redus. În nici un caz unul dintre cele mai de succes filme ale anului, ce-a avut deja încasări de aproape 400 de milioane de dolari.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button