PCȘtiri ITTECH

Până și AMD sărbătorește 40 de ani de x86

Mai știți cum Intel a lansat un procesor prin care să sărbătorească 40 de ani de la străvechiul 8086? Eh, și AMD a intrat în spiritul sărbătorii, în cel mai ridicol mod cu putință.

Intel a organizat o competiție prin care publicul poate câștiga 8086 de procesoare i7 8086K (concursul nu este disponibil în România), iar acum, AMD anunță un concurs pentru câștigătorii acelui concurs. Primii 40 de câștigători din SUA ai unui i7 8086K pot lua legătura cu AMD pentru a da la schimb noul procesor pe care l-au obținut în schimbul unui Threadripper 1950X.

Concursul organizat de AMD poate că sună ca o glumă la prima vedere, dar compania este destul de serioasă. Va fi foarte amuzant să vedem câți oameni chiar vor profita de această ofertă, din moment ce înseamnă să renunțe la procesorul i7 8086K. Nu de alta, dar sunt procesoare menite pentru sarcini destul de diferite.

Aștept acum cu nerăbdare contra-oferta celor de la Intel, prin care vor da un i9 pe acel Threadripper, și tot așa, până când va fi recreată această secvență cu Bugs Bunny:

[AMD]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button