PC&Consoles

Overwatch are reducere de 50% până la începutul anului viitor

Dacă până acum nu ați încercat Overwatch, aveți acum șansa să faceți asta la un preț chiar bun! Chiar pe parcursul sărbătorilor de iarnă, până pe 2 ianuarie, Blizzard a redus cu 50% versiunea de PC a lui Overwatch – aducând prețul la 20 de euro. Și dacă doriți să obțineți și o grămadă de produse cosmetice, puteți să vă luați varianta Game of the Year Edition pentru 30 de euro.

Aceasta este una dintre cele mai bune oferte de preț pe care le-a avut jocul de la lansarea sa, în special cea de 20 de euro pentru jocul de bază. Dacă vreți doar să jucați jocul și nu aveți nevoie de skin-uri și cutii cu recompense aleatoare, atunci aceasta este cea mai bună ofertă pe care o puteți prinde.

Cu toate acestea, dacă doriți unele lucruri în plus, Game of the Year Edition este la reducere, având prețul de 30 euro pe toate platformele. Game of the Year Edition vine cu jocul de bază, precum și cu 10 cutii cu recompense aleatoare, 5 skin-uri eroice și elemente digitale pentru Heroes of the Storm, World of Warcraft, Diablo III și Starcraft II.

În alte știri despre Overwatch, update-ul de sărbători a fost lansat de curând, adăugând o tonă de elemente cu tematică specifică acestei perioade și un nou mod de joc.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button