GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Overwatch a intrat în spiritul festiv

Jucătorii de Overwatch sărbătoresc de săptămâna aceasta venirea iernii cu o varietate de noutăți care din fericire nu se rezumă doar la cutii cu skin-uri noi.

Nu că cei care joacă doar pentru ele ar avea motiv de supărare, din moment ce fiecare personaj primește cu această ocazie o înfățișare nouă, festivă. Dar pe lângă asta aveți parte până pe 1 ianuarie și de câteva moduri de joc suplimentare. Unul dintre ele este un mod de tipul 6v6 la care în loc de arme folosiți bulgări de zăpadă. La urma urmei, nu trebuie să fie totul despre violență, indiferent cât de multe pietre ai îndesat în bulgări.

Mai aveți apoi la dispoziție un mod asimetric de joc, la care un participant este un Winston furios în formă de Yeti (poate nu îl prinde Saxton Hale), iar cinci alți jucători sunt Mei. Scopul este cel ca gorila dementă să le elimine pe fiicele lui Gerilă, colectând pe parcurs bonusuri de energie care să îi încarce abilitatea finală.

Două din hărțile jocului capătă un strat proaspăt de vopsea pentru a fi ceva mai în ton cu sărbătorile, așa că în Overwatch veți vedea de acum înainte zăpadă sau decorații prin King’s Row și Black Forest.

[Tom’s Hardware]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button