GamingPC&ConsolesTech&IT

Overcooked este gratuit pe EGS, iar

Fără dinozauri săptămâna aceasta

Conform leak-ului de acum o lună, trebuia să avem acum parte de o promoție la Ark Survival, acel joc neoficial despre familia Flintstone. Dar Epic Games Store, sau dezvoltatorul/publisher-ul jocului, pare să fi alterat planul.

În locul jocului cu dinozaurii avem parte de ceva diferit, ceva ce a cam fost deja gratuit o dată pe EGS, un joculeț numit Overcooked. În cazul în care l-ați ratat prima dată, acum aveți ocazia să puneți iarăși mâna pe el. Dacă nu mai țineți minte despre ce era vorba, are o idee destul de simplă. Tu și un prieten probabil vă veți sugruma reciproc la un moment, dar până atunci veți încerca să cooperați pentru a găti și servi mâncare pentru clienți pretențioși în condiții foarte nefavorabile pentru buna funcționare a unui restaurant. Obiectivul final este cel de a vă antrena pentru a putea hrăni o entitate ce amenință să devoreze lumea.

Ark ar trebui să fie gratuit săptămâna viitoare. Din câte am înțeles, trebuia să fie lansat un update cu ocazia acestei promoții, dar acesta a fost amânat, ca urmare și promoția va întârzia.

[Epic Games]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button