GamingPC&ConsolesTech&IT

Overcooked este gratuit pe Epic Games Store

Vă place să gătiți? Vă place să gătiți pentru a satisface foamea unei monstruozități care amenință să devoreze întreagă lumea? Bun, pentru că Overcooked este gratuit în acest moment pe Epic Games Store.

Jocul va rămâne permanent al vostru, îl veți putea juca și rejuca ori de câte ori vreți până ce întregul magazin este închis, sau Atlantida răsare din adâncuri și inundă lumea de la suprafață. Tot ce trebuie să faceți este să navigați către pagina jocului de pe magazin și să apăsați pe butonul marcat „Free”.

În cazul în care nu știți ce fel de joc este Overcooked, imaginați-vă cel mai bun prieten sau cea mai bună prietenă pe care îi aveți. Apoi, imaginați-vă că urlați la ei de la o distanță de jumătate de metru, pentru că în loc să toace ceapa, au tocat roșiile, iar cuptorul este în flăcări. Acum imaginați-vă că nu mai aveți prieteni, din motive evidente, și jucați de unul singur pe același gamepad controlând două personaje ce încearcă frenetic să gătească și să livreze mâncarea unor clienți care nu vor sta prea mult să aștepte. Îl puteți considera și un soi de puzzle-game extrem de sadic.

Are și o continuare care adaugă multiplayer on-line, cel de față fiind doar local.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button