GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Oh nu, încă o știre despre data de lansare a lui Grand Theft Auto 6

Grand Theft Auto 6 începe să devină ușor și sigur un fel de unicorn al industriei de jocuri video. După lansarea excelentului GTA V, oamenii au început imediat să își pună întrebări vis-a-vis de soarta seriei. Până la urmă, ce poți scoate ca să fie mai bun decât asta? Și se pare că într-o altă știre legată de data de lansare a următorului titlu din serie, cei de la Take-Two s-ar putea să se fi dat singuri de gol.

Într-o discuție recentă despre achiziția Zynga, directorii Take-Two au declarat că veniturile anuale ale companiei vor crește cu 14 procente în anul fiscal 2024. În urma acestei declarații, un analist din cadrul companiei Jeffries crede că este vorba despre un IP de calibru mare din portofoliul publisher-ului: „Sunt puține titluri care pot oferi o asemenea încredere echipei de conducere și să motiveze asemenea declarații.

Realitatea este că Rockstar Games și Take-Two au câștigat o mulțime de bani pe urma seriei, iar Grand Theft Auto 6 are potențialul de a genera un nivel cu totul nemaivăzut de încasări. Deci, când va fi lansat? Păi, anul fiscal 2024 va începe pe data de 1 Aprilie 2023 și se va încheia pe 31 Martie 2024, deci oricând în acest interval.

O lansare în decursul anului fiscal 2024 s-ar traduce așadar într-un anunț din partea Rockstar. Și dacă este să ne luăm după analize financiare mai vechi, nu după spusele unora și altora, pare foarte plauzibil să vedem Grand Theft Auto 6 dezvăluit undeva în decursul acestui an, sau pe la începutul anului viitor. De la primul teaser ne mai desparte încă vreun an de ziua lansării, deci s-ar potrivi în timeline-ul pe care Take-Two și Rockstar l-au respectat până acum în cazul lui GTA V și RDR2.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button