PC&Consoles

Ofertă la PS+ înainte de scumpire

Așa cum v-am anunțat acum ceva vreme, prețurile la abonamentele pentru PlayStation Plus vor crește în curând. Dar înainte de asta Sony dă posibilitatea să luați un abonament de 15 luni la prețul unuia de 12 luni.

Este un gest amabil din partea celor de la Sony să vină cu această ofertă, ținând cont că în curând prețurile abonamentelor la PS Plus vor crește cu 10 euro/an, ajungând la 60 euro/an. În acest moment puteți cumpăra un abonament de 15 luni pentru prețul de 50 euro/an. Scumpirea abonamentului va intra în efect începând cu data de 31 august.

Sony a afirmat că scumpirea se datorează „diverselor condiții ale pieței”, și că noul preț le permite să ofere o valoare excepțională abonaților. Sony nu avut nimic de anunțat referitor la o scumpire similară de preț și pentru State Unite. Acestea au avut deja parte de o scumpire în septembrie 2016, când prețul pentru 12 luni de PS+ a ajuns la 60 dolari, și de 25 dolari pentru 3 luni.

Promoția actuală prin care puteți achiziționa un abonament de 15 luni la prețul de 50 euro (cât costă acum un abonament de 12 luni) este valabilă până pe data de 29 august pentru oricine are un cont de PlayStation pe teritoriul Europei. În acest moment abonații la PS+ primesc gratuit Just Cause 3, Downwell și Assassin’s Creed: Freedom Cry. Adică un joc mediocru (73 pe metacritic, 6.5 user score) vechi de aproape 2 ani, un joc indie și un DLC vechi de aproape 4 ani, lansat separat ca joc de sine stătător. Yey.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button