MORE

Prețurile pentru PlayStation Plus cresc în Europa și Australia

Începând cu sfârșitul lunii viitoare veți plăti mai mult pentru PlayStation Plus. Aveți nevoie de acest serviciu dacă doriți să accesați multiplayer-ul pe PlayStation 4 și/sau să primiți câteva jocuri gratuite pe lună.

Începând cu 31 august, abonamentul anual la serviciu se va scumpi cu 10 lire / 10 euro / 10 dolari australieni, ajungând să coste 50 lire / 60 euro / 80 dolari australieni; pentru un abonament pe 3 luni veți plăti cu 5 lire / 5 euro / 6 dolari australieni mai mult decât înainte, ajungând la suma de 20 lire / 25 euro / 34 dolari australieni; și, în cele din urmă, abonamentele lunare care acum costă 6 lire / 7 euro / 10 dolari australieni, după 31 august vor avea prețurile de 7 lire / 8 euro / 11 dolari australieni.

Întrebați de Gamespot dacă și clienții din Statele Unite vor avea parte de o serie de scumpiri similară cu cea din Europa și Australia, Sony a răspuns că nu are niciun anunț de făcut momentan pe această temă. Statele Unite au avut totuși parte de o scumpire a serviciului în septembrie 2016, când lui PlayStation Plus i-a crescut prețul abonamentului de un an la 60 dolari, iar pentru cel de 3 luni la 25 dolari. Înainte de asta serviciul a mai avut parte de alte majorări pentru Marea Britanie în 2015, și în 2014 pentru Africa de Sud, Ucraina, Rusia, Turcia și India. Serviciul a văzut pentru prima oară lumina zilei în 2010.

PlayStation Plus este un serviciu digital pentru toată familia de console PlayStation. Abonații la PlayStation Plus primesc jocuri gratuite pe PS4, PS3 și PS Vita (cele de pe PS3 fiind de cele mai multe ori mult mai bune decât cele de pe PS4). De asemenea, PlayStation Plus este necesar pentru a juca în multiplayer pe PS4, această facilitate fiind gratuită pentru PS3. Pe lângă aceste două facilități, abonații la PlayStation Plus primesc discount-uri mai mari la achiziția de noi jocuri din PlayStation Store și pot primi ocazional acces la unele demo-uri și teste beta înaintea celorlalți utilizatori.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button