GamingPC&ConsolesTech&IT

Obsidian promite că Take Two nu va strica noul joc al studioului

Zilele trecute a venit o veste simultan grozavă și înspăimântătoare. Studioul Obsidian anunța un joc nou, realizat de creatorii lui Fallout, care urma să fie publicat de noul brand al celor de la Take Two, numit Private Division.

Obsidian a decis să facă o declarație oficială prin care să calmeze spiritele și să elimine temerile că următoarea epopee a lui Cain și Boyarsky va fi construită doar pentru a vinde loot boxes și pentru alte micro-tranzacții. Studioul susține că jocul lor nu va avea nici un fel de micro-tranzacții și nici un fel de loot box. Mai mult de atât, Private Division le asigură suficientă libertate încât să își poată îndeplini viziunea așa cum se cuvine, iar până acum a fost un partener excelent.

Obsidian n-a avut o istorie prea bună cu publicarea jocurilor sale de către alte companii. În afară de Paradox, care nu și-a bătut joc de companie în ultimul hal, a tot dat de companii care au tăiat timpul de producție, au venit cu idei care au necesitat mai multă muncă ducând la un produs inferior și au refuzat să le plătească o sumă de bani considerabilă din cauza unui scor de pe metacritic mai mic cu un punct.

[Obsidian]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button