GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Take Two se apucă de jocuri indie cu Private Division

Pentru își mai spăla puțin imaginea publică, Take Two Interactive anunță că va îmbrățișa din plin dezvoltatorii independenți de jocuri, poate chiar fără a îi pune să își încarce jocul cu micro-tranzacții.

Private Division este o nouă divizie a Take Two Interactive, la fel cum este 2K Games, care se va ocupa doar cu publicarea de jocuri dezvoltate de studiouri independente. Kerbal Space Program este printre acele jocuri, iar Take Two deține tot studioul, așa că poate că n-au înțeles în totalitate conceptul de indie.

Totuși, această nouă divizie are sub tutela sa și jocuri care nu sunt în proprietatea Take Two. Spre exemplu, Private Divisions e va ocupa de publicarea lui Project Wight a studioului The Outsiders, la care controlezi o creatură dintr-o specie pe cale de dispariție care este vânată de vikingi.

Mai important de atât, mult mai important, aș zice chiar cel mai important, este că Private Division se va ocupa de publicarea noului proiect al studioului Obsidian. Unul bazat pe o proprietate nouă, dezvoltată de Tim Cain și Leonard Boyarsky, creatorii lui Fallout, creatorii lui Arcanum, creatori ai unora dintre cele mai bune jocuri făcute vreodată. Nu sunt detalii disponibile acum despre acest joc, dar șansele să nu fie grozav sunt minime, chiar și dacă Take Two îl va umple de loot boxes și micro-tranzacții.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button