MORE

O posibila versiune gratuita de Windows 8.1 din Aprilie?

O posibila versiune gratuita de Windows 8.1 din Aprilie?

La sfarsitul lui Februarie si inceputul lui Martie au aparut zvonuri despre o posibila versiune gratuita a Windows 8.1, zvonuri bazate pe scurgeri de informatie pe net cum ca Microsoft ar cocheta cu o astfel de varianta.

Compania din Redmond crede ca astfel si-ar putea largi substantial baza de utilizatori. „Windows 8.1 cu Bing” ar putea incorpora pe langa sistemul de operare aplicatii si servicii Microsoft. Versiuni timpurii ale softului au aparut online, dar deocamdata nu este nimic mai mult decat un alt proiect experimental. De asemenea se vehiculeaza intentia Microsoft de a pozitiona „Windows 8.1 cu Bing” ca upgrade gratuit sau foarte ieftin de Windows 7. Poate ca Microsoft nu-si mai doreste sa ajunga in pozitia in care a ajuns cu XP-ul, despre care vorbeam in articolele recente, mai ales ca Windows 7 este considerat de catre utilizatori poate cel mai bun Windows realizat vreodata. Se mai discuta despre faptul ca Microsoft ar putea oferi acest SO integratorilor de PC-uri ca parte a reducerilor de pret ale licentelor pentru produsele sub 250$. Nu se stie cat de angajati sunt cei din Redmond in aceste planuri, dar sunt plauzibile in conditiile in care Microsoft ar dori sa-si promoveze serviciile de cloud si aplicatiile. Acestea planuri se leaga si de eventualitatea unui Windows Phone contopit cu RT si gratuit sau foarte ieftin pentru toate dispozitivele cu procesoare ARM. In aprilie va avea loc conferinta dezvoltatorilor si cu siguranta vom afla mai multe detalii. Pana atunci putem sa speculam pe Facebook, unde va asteptam cu opinii pe acest subiect.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. articole bine facute,frecvente, poate uneori mai pompoase .

    Keep it simple !

    si cu acel concurs de AC4 multiplayer review ce-ati facut ,,, nu am auzit de niciun premiu inca… lucru absolut scandalos !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button