MORE

nVidia Tegra K1 bate Apple A8X in 3DMark

Va prezentam ieri un articol in care A8X si Tegra K1 au fost testate folosing GFXbench, iar A8X a reusit sa il bata pe Tegra K1 cel putin pe parte grafica. Astazi va prezentam ceva interesant, cum Tegra K1 bate grav A8X in testul 3DMark.

Din rezultatele care urmeaza se vede clar cum GFXbench nu utilizeaza corect cele 192 de nuclee ale lui Tegra K1, in schimb 3DMark Ice Storm este facut cum trebuie, si pune in valoare tot ce se poate la un procesor, in plus datele de la Futuremark nu pot fi trucate, desi acest lucru nu inseamna automat ca datele de pe GFXbench sunt trucate, insa diferenta intre cele doua procesoare pare imensa acum.

Tableta nVidia Shield a obtinut un scor de 30759 puncte in timp ce iPad Air 2 a obtinut doar 21604 puncte. Aceste puncte indica doar media intregului test, scorul separat pentru grafica indica 36109 puncte pentru Tegra K1 si 31396 puncte pentru A8X. In testul de fizica iPad Air 2 obtine 10337 puncte iar Tegra K1 „doar” 20308 puncte, performanta lui K1 fiind aproape dubla fata de A8X. In plus Tegra K1 poate accelera aplicatii GPGPU, pe cand A8X nu poate. Acum asteptam testele cu Nexus 9, care are o varianta mult imbunatatita pe 64 de biti a lui K1, fata de Shield care este pe 32 de biti. Oricum, cred ca este deja evident cine o sa fie campion in gaming.

tegra-k1-vs-a8x

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button