GamingRSS PaginaDeMedia

NVIDIA imbogateste si mai mult universul Minecraft RTX

NVIDIA a lucrat impreuna cu creatori cunoscuti pentru a crea noi lumi pentru Minecraft RTX pe Windows 10. Aceasta este cea de-a doua lansare de experiente Minecraft, iar cele cinci noi lumi sunt disponibile in marketplace de astazi!

Noile lumi pentru Minecraft RTX sunt:

  • Hilltop Lifestyle RTX de PearlescentMoon – De la creatorul lumii Color, Light and Shadow RTX, Hilltop Lifestyle RTX este un spawn de tip survival aflat intr-o noua harta. Aceasta utilizeaza conceptele, avansurile si functionalitatile demonstrate in showcase-urile precedente.
  • Egg Hunt de Feed the Beast – Undeva in adancuri, Egg Hunt este un nou mini-joc de sine statator in care actiunea se desfasoara intr-o pestera plina de puzzle-uri, capcane, secrete si provocari. Scopul este sa gasiti ouale ascunse pentru a termina cele doua moduri de joc in cel mai scurt timp posibil.
  • Medieval RTX de Aurelien_Sama – Medieval RTX este un spawn de tip survival care pune in evidenta un sat medieval idilic aflat la baza unei ruine antice. Pe masura ce vine noaptea, iar umbrele devin mai multe, pericolul asteapta.
  • The Dark Village RTX de Wyld – The Dark Village RTX este un spawn de tip survival aflat intr-un sat abandonat care se afla intr-o padure deasa, unde figurine ale celor pierduti se afla abandonate de mult. Jucatorii vor urma quest-ul, vor rezolva puzzle-uri si vor descoperi secrete.
  • The Observer RTX de IamSp00n – Clasificat ca o aventura, The Observer RTX este o lume care porneste din adancuri. Jucatorii exploreaza imprejurimile, descoperind misterele seifului ascuns in care sunt prinsi. Pe drum, acestia vor descoperi povestile tinutului si soarta locuitorilor.

Despre Minecraft RTX

In acest punct sunt multi care stiu despre ce este vorba, iar daca nu, asociati cei doi termeni; jocul de constructii cu cubulete si tehnologia Ray Tracing. Am vorbit mai pe larg despre Minecraft RTX intr-un articol si daca vreti sa-l vedeti in actiune, am acoperit putin din imbunatatirile aduse intr-un livestream pe canalul nostru de gaming, PlayGround.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button