Tech&ITȘtiri

Abonații GeForce NOW vor rula jocurile pe RTX 4080 fără costuri suplimentare

Așa cum vă anunțam încă de acum două săptămâni, NVIDIA va face o mutare foarte mișto în ceea ce privește GeForce NOW: abonații la serviciul Ultimate, care beneficiau până acum de sisteme cu RTX 3080, vor primi un upgrade semnificativ, gratuit. Astfel, sistemele din cloud pe care aceștia se joacă vor primi RTX 4080.

Stai, am zis vor? Well, momentul acela a sosit. Upgrade-ul Ultimate începe astăzi pe măsură ce superPOD-urile GeForce NOW RTX 4080 încep să fie active, oferind performanța lui RTX 4080 în cloud. Membrii Ultimate din zona San Jose, Los Angeles, Dallas și Frankfurt, Germania, vor fi primii care vor putea experimenta puterea superPOD-urilor RTX 4080. În fiecare săptămână, joiaGFN va veni cu știri despre noi orașe cu servere îmbunătățite, așa că asigură-te că verifici în fiecare săptămână să vezi cum se luminează orașele pe hartă.

Având la bază arhitectura NVIDIA Ada Lovelace, membrii Ultimate pot de acum să experimenteze jocurile lor preferate de PC la o performanță nemaiîntâlnită în cloud, cu streaming de până la 240 fps cu NVIDIA Reflex, ca un joc jucat local, până la 4K 120 FPS cu support pentru DLSS 3 și RTX ON și suport ultrawide de până la 3840×1600 la 120 fps.

De asemenea, începând de astăzi, membrii Ultimate care fac streaming pe serverele RTX 3080 pot beneficia de avantajul rezoluțiilor ultrawide și HDR pe aplicațiile GeForce NOW pentru PC și macOS. Și, ca de obicei, GeForce NOW continuă să adauge jocuri noi în fiecare săptămână. Lista completă cu cele 10 jocuri de săptămâna aceasta este aici:

geforce now

Abonamentul GeForce NOW Ultimate vine la 19,99 $ pe lună sau 99,99$ pentru 6 luni. Dacă știi că ai conexiune bună la net, nu mai ai nicio scuză să nu te abonezi – ai acces la librăria gigantică a GeForce NOW și, foarte important, poți să rulezi și pe un cartof jocuri extrem de solicitante. Nu, pe bune, poți să te joci și de pe un TV smart sau un Chromebook.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un Pentium 2 - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Back to top button