Știri ITRSS PaginaDeMediaTECH

NVIDIA da startul numaratorii inverse – Ampere se apropie!

NVIDIA va difuza un eveniment special GeForce gazduid de fondatorul si CEO-ul Jensen Huang

NVIDIA a postat recent pe pagina lor de twitter GeForce un scurt teaser si o numaratoare inversa. Prin aceasta postare, au reusit sa transmita un mesaj interesant si implicit sa atraga atentia. Teaser-ul consta intr-o animatie scurta si arata ceea ce pare a fi o supernova. NVIDIA a cam intarziat putin cu livrarea vestilor noi si aparent vom primi si prima noastra informatie oficiala in legatura cu noua gama GeForce, intr-un timp foarte scurt (21 de zile). Vreau sa fac o mica mentiune, nu stiu daca aceasta va fi cu siguranta data evenimentul de lansare oficial al placilor.

Update: NVIDIA va difuza un eveniment special dedicat seriei GeForce gazduit de fondatorul si CEO-ul Jensen Huang, pe 1 septembrie la ora 19:00, ora locala. Pe durata evenimentului, Jensen Huang va vorbi despre cele mai recente inovatii din gaming si grafica. Evenimentul poate fi accesat direct de aici.

Animatia prezinta explozia unei stele care se transforma intr-o supernova, simbolizand in cele din urma sursa materiala a universului. Cel mai probabil, NVIDIA a facut referire la primul GPU modern lansat: GeForce 256. Va fi cu siguranta ceva unic, ma astept sincer la cel putin un eveniment de lansare si o prezentare a evolutiei companiei.

Teaser-ul oficial postat pe pagina NVIDIA GeForce:

Un lucru foarte important de retinut, nu exista vreo confirmare oficiala din partea NVIDIA. Exista inclusiv posibilitatea ca noua generatie de placi grafice sa primeasca o notatie diferita, ca de exemplu: RTX 21XX. Personal ma astept ca generatia de placi Ampere sa aduca un salt imens in materie de performanta. Care sunt asteptarile voastre cu privire la urmatoarea generatie de placii video?

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button