Tech&ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

A venit Februarie, iar NVIDIA a uitat să mai lanseze RTX 3090 Ti

Întâi a lu’ Februarie a venit, iar NVIDIA pare că încă nu s-a trezit. Și uite cum noua RTX 3090 Ti cu care se laudă producătorul de plăci video, a dispărut la fel de subit și confuz cum a apărut. După anunțul din cadrul CES 2022, părea că lansarea asta va avea loc. Ceva mai târziu însă, NVIDIA le-a cerut partenerilor să ia o pauză întrucât au apărut niște probleme de natură hardware.

Cu toate acestea, RTX 3090 Ti ar fi trebuit să fie lansată undeva spre finalul lunii Ianuarie 2022. Dar uite că s-a dus și placă n-am pupat, așa că au început s-apară și întrebările. Oare NVIDIA a uitat? Ori nu vrea să mai lanseze noul flagship din cauza problemelor?

Fie cum o fi, pe placa asta oricum nu ar fi pus prea mulți mâna. În plus, prețul probabil absurd de mare nu ar fi făcut-o neapărat o achiziție inteligentă, în condițiile în care deja vorbim despre RTX 4000. Și asta din urmă pare a fi o generație plină de speranță, după ce RTX 3000 a fost de sacrificiu, într-o piață în care nu doar că nu prea s-a găsit, dar a fost disponibilă la prețuri mari și criticată din orice alt motiv, în afară de performanța și tehnologia pe care a introdus-o.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button