Știri ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

A venit Februarie, iar NVIDIA a uitat să mai lanseze RTX 3090 Ti

Întâi a lu’ Februarie a venit, iar NVIDIA pare că încă nu s-a trezit. Și uite cum noua RTX 3090 Ti cu care se laudă producătorul de plăci video, a dispărut la fel de subit și confuz cum a apărut. După anunțul din cadrul CES 2022, părea că lansarea asta va avea loc. Ceva mai târziu însă, NVIDIA le-a cerut partenerilor să ia o pauză întrucât au apărut niște probleme de natură hardware.

Cu toate acestea, RTX 3090 Ti ar fi trebuit să fie lansată undeva spre finalul lunii Ianuarie 2022. Dar uite că s-a dus și placă n-am pupat, așa că au început s-apară și întrebările. Oare NVIDIA a uitat? Ori nu vrea să mai lanseze noul flagship din cauza problemelor?

Fie cum o fi, pe placa asta oricum nu ar fi pus prea mulți mâna. În plus, prețul probabil absurd de mare nu ar fi făcut-o neapărat o achiziție inteligentă, în condițiile în care deja vorbim despre RTX 4000. Și asta din urmă pare a fi o generație plină de speranță, după ce RTX 3000 a fost de sacrificiu, într-o piață în care nu doar că nu prea s-a găsit, dar a fost disponibilă la prețuri mari și criticată din orice alt motiv, în afară de performanța și tehnologia pe care a introdus-o.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button