GamingMobileȘtiri ITTECHTelefoane

Nubia va lansa mâine Red Magic, propriul telefonul de gaming

Razer a început o nouă tendință de telefoane de jocuri pe care Xiaomi a urmat-o cu Black Shark. Următoarea companie care va adăuga un dispozitiv noului segment va fi nubia cu Red Magic (o altă traducere ar putea fi Red Devil). Recent, filiala ZTE a anunțat data sosirii telefonului – 19 aprilie la Beijing.

Într-un scurt videoclip, postat pe social media din China, vedem câteva detalii despre telefon. Imaginile nu dezvăluie prea mult – vedem un design exigent și toate butoanele hardware care stau pe partea dreaptă: butonul de alimentare, butonul de volum și ceea ce pare a fi un comutator pentru a activa un mod special de jocuri.

Surse din China susțin că telefonul va avea un chipset Snapdragon 845. Acesta va avea, de asemenea, patru ventilatoare încorporate și o nouă tehnologie de disipare a căldurii. Spatele se zvoneste că este construit din nanomateriale de carbon, dar o astfel de solutie i-ar putea crește prețul semnificativ. Vom afla toate detaliile în curând – data lansării nu este prea departe.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Nubia va lansa mâine Red Magic, propriul telefonul de gaming | Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button