Știri ITTelefoane

Noul update iOS 15.4 scurtează autonomia bateriei

Autor: Matei Pană

Deși iOS 15.4 vine cu noi feature-uri cum ar fi emoji-uri în plus, folosirea Face ID-ului cu masca pe față și niște bug fixes, noul update are un punct slab: autonomia mai scurtă a bateriei. Utilizatorii de iPhone de pe Twitter și Reddit spun că în urma update-ului, telefoanele lor se descarcă mult mai repede, lucru care poate deveni foarte deranjant având în vedere că autonomia iPhone-urilor oricum nu a fost niciodată una grozavă.

Problema nu se aplică la toate telefoanele

Deocamdată nu se poate ști ce modele au șanse mai mari să fie afectate de problema asta. Există oameni care se plâng de această problemă la ultimul iPhone 13 Pro Max, dar alții au observat această problemă și la modele mai vechi. Nu toate telefoanele de la Apple au această problemă, ba chiar există oameni care spun că în urma ultimului update, autonomia bateriei este mai bună.

Cei de la Apple spun să avem răbdare, pentru că variațiile autonomiei bateriei sunt normale pentru până la 48 de ore de la instalarea unei noi versiuni de iOS. De asemenea, și developerii de aplicații au nevoie de timp pentru a le optimiza astfel încât acestea să se comporte normal pe o versiune nouă de sistem de operare.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button