MORE

Noul trailer Assassin’s Creed Unity vine de la Rob Zombie!

Noul trailer Assassin’s Creed Unity vine de la Rob Zombie! Si nu oricum, ci intr-o maniera pe care doar fostul rocker si actual regizor o poate livra.

Sa spunem asa, noul trailer arata mai bine decat ne-am asteptat atunci cand am aflat despre el. Mai ales ca-i pune intr-o lumina buna pe cei de la Ubisoft, desi si-au luat anumite libertati cand vine vorba de istorie, lucru care s-ar putea sa-i deranjeze pe unii „fani” ai Revolutiei Franceze. Trailer-ul tine cont de faptele istorice, prezentand intreaga actiune asa cum este ea in carti, abia la final introducand asasinii si ceea ce seria doreste sa prezinte. Maniera prin care Rob Zombie, cunoscut pentru The Devil’s Rejects, a ales sa prezinte trailer-ul este si ea unica, lucru datorat in parte si faptului ca Tony Moore, artistul din spatele animatiei Walking Dead este realizatorul graficii acestui mic clip.

Clipul o fi el mic, dar nivelul de sange, dinti si ochisori scosi este foarte mare. Lucru comun pentru Rob Zombie, care si in trecut a demonstrat afinitati serioase pentru genul horror, aspect prezent si aici aici, pana la finalul trailer-ului privitorul lamurindu-se cam cat de violenta a fost acea perioada si cam care erau „normele morale” in acele vremuri. Pana una alta, aveti trailer-ul mai jos:

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button