Tech&ITTelefoane

Motorola Razr 3 va fi lansat înaintea lui Galaxy Z Flip 4

Autor: Matei Pană

La puțin timp după ce am primit un teaser referitor la acesta, Motorola a anunțat prin intermediul Weibo, platforma chinezească de social media, faptul că noul telefon foldable din seria Razr, Motorola Razr 3, va fi lansat pe data de 2 august. În același timp va fi lansat și mult așteptatul Moto X30 Pro, care va fi primul smartphone din lume cu o cameră de 200 MP.

Faptul că această lansare va avea loc pe 2 august este un lucru important, deoarece acest lucru înseamnă că telefonul foldable al celor de la Motorola va apărea înaintea celui de la Samsung, adică Galaxy Z Flip 4, acesta din urmă urmând să fie lansat împreună cu Galaxy Z Fold 4 pe data de 10 august.

anunt Motorola RAZR3

Motorola Razr 3 va apărea cu opt zile înaintea telefoanelor celor de la Samsung, ceea ce poate să pară la prima vedere în dezavantajul acestora din urmă. În realitate, este o posibilitate foarte mare ca noul Razr 3 să fie, cel puțin la început, lansat în mod exclusiv în China, în timp ce Samsung își va lansa cu siguranță noile telefoanele pliabile în toată lumea.

Evan Blass, ale cărui dezvăluiri sunt de obicei corecte, ne pune la dispoziție imagini cu noul Motorola Razr. Se pare că acesta are un design cu totul nou, deoarece putem vedea faptul că este mai gros iar marginile sunt curbate. Blass ne dezvăluie de asemenea și informații despre cameră, spunându-ne că ne putem aștepta la o cameră principală cu rezoluție de 50 MP și lentilă f/1.8, alături de o combinație de 13 MP de wide-angle cu macro. De asemenea, camera frontală este de tip punch hole și are 32 MP.

Din punctul de vedere al puterii de procesare, ne putem aștepta ca Razr 3 să adopte un procesor Snapdragon 8, prima generație. În plus, este posibil ca telefonul să aibă un ecran principal de 6.7 inch AMOLED și unul secundar de trei inch.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button