Tech&ITTelefoane

Motorola Razr 2022, potențialul rival al lui Galaxy Z Flip 4, tocmai a primit un teaser

Autor: Matei Pană

După două telefoane foldable care nu au reușit să se facă remarcate cu adevărat, se pare că Motorola urmează să lanseze Motorola Razr 2022, a treia încercare din partea lor în această direcție. De data asta însă, se pare că este vorba de un telefon care are șanse să fie rivalul celor două Galaxy Fold și Galaxy Z Flip, două serii de telefoane care s-au bucurat de un succes imens.

După primele două telefoane din seria Motorola Razr, s-au răspândit zvonuri cum că Motorola lucrează la un nou telefon foldable, zvonuri care au fost confirmate atunci când cei de la Lenovo au postat imagini cu acesta pe site-ul Weibo. Este vorba de două imagini cu managerul general Lenovo Mobile, Chen Jin, care ține în mână noul Motorola Razr 2022.

poze cu Chen Jin
Prima apariție publică a lui Motorola Razr 2022

Din fericire, aceste imagini (care nu au cea mai bună rezoluție) nu sunt singurele semne că lansarea telefonului se apropie, pentru că acesta a primit și un teaser. Telefonul nu este foarte vizibil în clip (probabil pentru că este un teaser…), dar ce putem vedea sunt cele două camere de pe spate și cover display-ul care pare să fie unul destul de mare, ceea ce înseamnă că ar trebui să te poți plimba lejer prin notificări fără a fi nevoie să deschizi telefonul.

Specificații de top pentru noul Razr 2022

Cât despre specificații, se zvonește că noul Motorola Razr 2022 va avea un procesor Snapdragon 8 Plus Gen 1, acesta fiind un upgrade semnificativ față de procesoarele folosite anterior pentru seria Motorola Razr. Având în vedere noul design al telefonului și procesorul mult mai puternic, se pare că Motorola au luat în serios principalele plângeri pe care lumea le avea în legătură cu telefoanele anterioare.

Deoarece am început să primim tot mai multe informații despre noul Motorola Razr 2022, se pare că în curând vom primi și o dată de lansare. Rămâne să vedem dacă va fi suficient de bun încât să reprezinte un competitor serios pentru noul Samsung Galaxy Z Flip.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button