TECHTech&ITTelefoane

Noul iPad Pro ar putea avea variante multiple cu design diferit

Zilele trecute pomeneam într-un articol despre posibilitatea ca varianta din 2018 a seriei iPad Pro să semene destul de mult cu iPhone X la design. Iar acum sosit un alt zvon care susține că vor exista variante multiple ale noii tablete.

Informațiile au fost scormonite din varianta beta lui iOS 12, unde erau semene ale suportului pentru o variantă de iPad Pro nouă care are aceleași trăsături de margini rotunjite asociate designului găsit la iPhone X, dar fără existența unui breton. Nu există nici un buton de home, în cazul în care erați curioși, urmând ca ecranul să acopere cea mai mare parte din suprafața frontală a dispozitivului.

Având în vedere că vor fi două variante de iPad Pro, este posibil ca una dintre ele să aibă bretonul, iar alta nu, însă cumva ambele se vor folosi de FaceID, așa că probabil vor trebui să găsească un mod prin care vor îndesa camerele acelea pe undeva.

O trăsătură comună dintre cele două modele ale tabletei ar mai fi lipsa unui jack audio, iar conform zvonurilor de până acum, nu va fi inclus un adaptor care să compenseze pentru asta în cazul celor care tot vor să folosească o pereche de căști tradiționale.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button