RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Umblă vestea că noul iPad Pro va semăna mai mult cu un iPhone X

Vă place notch-ul? Bun, pentru că pare că îl veți vedea și pe următoarea generație de iPad Pro. Conform celor mai recente zvonuri care circulă pe internet, varianta care urmează să fie lansată a tabletei Apple va adopta un design similar pentru ecran cu iPhone X.

Imaginea pe care o vedeți mai sus este o machetă, nu designul oficial, în cazul în care erați curioși. Informațiile susțin că modelele de 10.5 inch și de 12.9 inch vor avea o dimensiune mai redusă a carcasei, deoarece marginile vor fi mai înguste pentru a face ecranul să pară mai mare. Pentru a putea implementa acest design, ar urma să fie folosită iarăși o crestare în partea superioară a ecranului, unde se va afla camera frontală și diverșii senzori necesari pentru funcția de recunoaștere facială.

Zvonul mai sugerează ceva mai greu de înțeles, dar logic. Noul iPad Pro nu va avea un jack audio. Probabil vă spuneți „Stai puțin, dar nu este un iPad imens? N-ar avea loc să îngrămădească pe undeva pe acolo un jack audio?”. Probabil ați avea dreptate, dar în același timp Apple trebuie să aibă un design consistent și unificat pentru dispozitivele sale, iar acele adaptoare tind să se vândă binișor.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button