MobileȘtiriTech&ITTelefoane

Nothing a anunțat data de lansare pentru Phone 2a. Ce știm până acum despre telefon

Nothing Phone 2a pare să fie un midrange

Nothing a anunțat data de lansare a noului său telefon, Phone 2a, pentru luna martie, într-un videoclip postat pe YouTube, confirmând că va fi disponibil în SUA ca parte a unui „Program pentru dezvoltatori”, în loc să fie lansat pe scară largă.

Nothing nu a confirmat explicit că Phone 2a va fi o alternativă mai accesibilă la Phone 2, dar dialogul sugerează acest lucru. Carl Pei spune că brandurile mari pun preț doar pe telefoanele flagship, iar restul modelelor sunt ignorate, companiile sunt intersate doar de volume și profit. Practic, nu există concurență în alte segmente se înțelege din dialog. Videoclipul conține o întrebare despre cum intenționează compania să „facă acest telefon mai ieftin”, iar CEO-ul refuză să confirme orice detaliu despre preț.

Nu au fost dezvăluite specificații, imagini sau prețuri ale dispozitivului, pentru aceste detalii va trebui să așteptăm anunțul de luna viitoare, când vom obține și detalii despre ”Programul pentru Dezvoltatori” al Nothing. Evenimentul va avea loc pe 5 martie, la 11:30 GMT ( 13:30 ora României), a confirmat compania pe X.

Ce știm până acum despre Nothing Phone 2a

În lipsa informațiilor oficiale există o sumedenie de zvonuri despre Phone 2a. Informațiile neoficiale sugerează că telefonul va avea un preț sub 400 de euro în UE, ceea ce înseamnă aproximativ 430 de dolari în Statele Unite, și va fi echipat cu un procesor MediaTek Dimensity 7200. În ceea ce privește design-ul lui Phone 2a există rapoarte contradictorii.

Telefonul ar putea veni cu o interfață simplificată Glyph, formată din doar trei benzi luminoase în loc de cele 11 găsite pe Phone 2. Cele două camere foto ar putea fi orientate orizontal pe spatele telefonului, ca o pereche de ochi, susținând sloganul „Fresh.Eyes”.

Nothing Phone 2a ar putea veni cu un ecran OLED de 6,7 inch cu o rezoluție aproximativă FHD+ și o rată de refresh de 120Hz. În spate va avea o cameră principală de 50MP și o cameră ultrawide de 50MP, în timp ce în față ar fi o cameră selfie de 32MP. Se așteaptă ca Phone 2a să beneficieze de încărcare rapidă la 45W și de Nothing OS 2.5 bazat pe Android 14.

Carl Pei pare să folosescă noul smartphone în videoclip, pentru că în unele cadre este blurat. Chiar dacă nu prezintă un design oficial al telefonului, videoclipul include schițe ale Phone 2a, care se potrivesc cu zvonurile.

Trebuie să mai avem puțintică răbdare să vedem încă un telefon al acestei companii excentrice. Nothing folosește o strategie de promovare în pași foarte eficientă, dar produsele lor nu sunt momentan atât de cumpărate, pe cât de mare este hype-ul din jurul lor.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button