MORE

Noi detalii despre Assassin’s Creed Comet

Dupa cum relatam saptamana trecuta, noul Assassin’s Creed Unity pare extrem de promitator, locatia fiind foarte incitanta. Ei bine astazi avem noi detalii despre al doilea joc dezvoltat de Ubisoft, Assassin’s Creed Comet.

Comet este versiunea last-gen, adica pentru Xbox 360 si PS3, dar se pare ca aceasta este disponibila si pe PC. Un lucru bun daca e sa ne intrebati pe noi. Cei de la GameBlog au reusit sa faca rost de niste detalii vis-a-vis de joc, iar vestile sunt … surprinzatoare. Comet va avea loc in anul 1758, iar jucatorul va fi „la carma” unui marinar numit Shay, care isi tradeaza capitanul si se imbarca intr-o aventura personala pe oceanul Atlantic (gluma este la adresa temei nautice a jocului). Desi sunt in mare parte doar speculatii din partea celor de la GameBlog, surse credibile spun ca jocul va avea loc in America de Nord si ca protagonistul este numit intra-devar Shay, care, stati bine jos? Face parte din ordinul templierilor! BAAAM… Plot Twist.

Se mai stie ca in Comet vei putea ajunge pana in New York si te vei putea plimba in voie pe coasta oceanului Atlantic, existand o sursa care atesta ca jocul este o combinatie intre Assassin’s Creed III si DLC-ul Freedom Cry  pentru  Assassin’s Creed I. Exista si zvonuri care spun ca Haytham Kenway (tatal lui Conor din AC3, fiul lui Edward Kenway, care daca nu va mai amintiti a fost si el Templier)  si Adewalé (secundul lui Edward), si ei protagonisti in jocurile precedente isi vor face aparitia, un alt lucru bun in opinia noastra.

Sunt informatii interesante, mai ales ca sunt destule voci care critica Ubisoft pentru faptul ca au inceput sa mulga franciza Assassin’s Creed intr-o veselie. Daca Ubisoft mai intind atat de mult resursele este foarte posibil ca jocul sa iasa o troaca plina de erori si cu foarte multe probleme la lansare, asta pentru ca echipele care lucreaza la ele sunt intinse la maxim. Asta ca sa nu mai vorbim despre posibilele elemente care sunt taiate din joc din lipsa timpului de dezvoltare. Sunt foarte multe lucruri care pot influenta negativ un joc, iar daca Ubisoft nu sunt atenti, este foarte probabil ca Assassin’s Creed sa ajunga in acelasi stadiu ca si Prince of Persia. Un joc bun, dar care a fost intins prea mult si la un moment dat lumea si-a pierdut interesul.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button