MORE

Assassin’s Creed cu Jack Spintecatorul si familia regala in Londra?!

Seria Assassin’s Creed, dupa NFS, Fifa si CS, este unul dintre cele mai indragite jocuri pe aceste meleaguri mioritice pline de oameni blajini ( nu din zona Blajului).

Suntem fascinati de ideea ca ne putem cocota si sari de pe acoperis pe acoperis, iar povestea nu este deloc rea, cu toate ca au existat si chicxuri in trecut. Dar asta nu face obiectul discutiei. Dupa ce Assassin’s Creed Unity a fost „leak-uit”, am facut niste legaturi, cu putin ajutor din partea unor amici si mi-am dat seama ca Ubisoft ne-a dat in trecut indicii vis-a-vis de posibilele locatii in care jocul urmeaza sa se desfasoare. Anul trecut, cei de la Kotaku postau un mail din campania AC4, in care existau niste trimiteri la cateva posibile zone ale globului in care vei putea activa ca un asasin, printre care, culmea, revolutia Franceza era enumerata, primul razboi mondial, un oras Victorian si Egiptul. Despre revolutia Franceza deja stim, dar… dupa ceva cautari atente pe forumuri obscure si discutii aprinse cu prietenii amintiti mai sus am pus cap la cap cateva posibile locatii fiabile in care jocul urmeaza sa poposeasca.

 

Ce stim cert? Ca Assassin’s Creed se petrece in timpul revolutiei Franceze. Ce putem intui? Faptul ca este extrem de posibil ca unul dintre jocuri sa se petreaca in Londra Victoriana sau in Egipt. Despre Egipt inca nu am auzit nimic, iar Ubisoft a infirmat orice legat de Asia, asa ca Londra Victoriana pare sa fie cea mai plauzibila locatie pentru unul dintre jocuri. Exista speculatii cum ca Jack Spintecatorul si familia regala sunt implicati in poveste, dar nimic cert pentru moment. Nu se stie daca este vorba de Console, PC sau platformele mobile, dar zvonuri exista de cateva zile pe internet vis-a-vis de aceasta locatie. Toate aceste informatii le-am putut extrage destul de usor dupa ce am „unit punctele” din email-ul de mai jos si am mai adaugat ceva speculatii si zvonuri de pe internet, dupa ce am verificat sursa si am tras concluzia ca este veridica. Am contactat studiourile Ubisoft din Bucuresti, dar din pacate o declaratie oficiala din partea acestora nu este inca disponibila. Astept de la voi o reactie pe Facebook sau in sectiunea de comentarii. Este Londra o locatie buna pentru un joc AC?

Email 1 AC 5 Email 7 AC 5 Email 6 AC 5 Email 5 AC 5 Email 4 AC 5 Email 3 AC 5 Email 2 AC 5

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Apar 2 jocuri anu asta acesta care apare pe xbox one ps4 si pc si unu care o sa apara pentru generatia trecuta 360/ps3 si pc presupun … ca detinator de xbox 360 cred ca in urma razboului xbox one /ps4 cel mai mult are de castigat pc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button