PC&Consoles

Noctis din FF15 va fi următorul caracter jucabil din Tekken 7

A fost anunțat următorul caracter care va ajunge în DLC-ul lui Tekken 7 – și este o surpriză la care nu se aștepta nimeni. Bandai Namco a anunțat că Noctis Lucis Caelum din Final Fantasy XV va sosi în jocul de luptă în primăvara anului 2018.

După cum puteți vedea în trailerul de mai jos, Noctis este un personaj care își folosește sabia sa specifică pentru a face daune considerabile în lupta de aproape. El poate folosi și magia. Pe lângă asta veți putea vedea și un nou stagiu din Final Fantasy XV care va ajunge în Tekken.

Amatorii genului au fost foarte răsfățați în această săptămână. Anunțul cu Noctis în Tekken 7 a venit la mai puțin de o zi după ce NetherRealm a anunțat că Teenage Mutant Ninja Turtles ajung în Injustice 2 ca personaje de DLC. Acela a fost un alt anunț neașteptat.

Tekken 7 este acum disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. În timp ce Noctis nu va apărea în joc până în 2018, Geese Howard, de la francizele Fatal Fury și King of Fighters, își va face apariția în decembrie.

Dacă vreți să vă faceți o idee despre schemele de mișcări ale lui Noctis, aruncați o privire pe trailerul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button