PC&Consoles

Țestoasele Ninja ajung în Injustice 2

După ani întregi de abuz din partea celor de la Activision, Țestoasele Ninja ajung în sfârșit într-un joc bun.

Warner Bros și studioul NetherRealm anunță că toate cele patru țestoase vor fi disponibile în noul DLC al Injustice 2, alături de două alte personaje despre care nu cred că îi mai pasă cuiva. Țestoasele vor fi prezente într-o formă ce amintește cu mult de apariția lor din primul film, complet cu pardesiul lui Raphael.

Nu este clar dacă țestoasele vor fi jucabile individual, sau sunt disponibile sub forma unui grup, cu atacuri ce activează câte un personaj diferit, similar cu ce avea Captain Commando în Marvel vs Capcom. Țestoasele Ninja nu sunt la prima lor apariție într-un joc de lupte în arenă. Au avut cel puțin trei, primul dintre ele pe care l-am jucat majoritatea dintre noi fiind vechiul TMNT Tournament Fighters de pe Terminator.

Țestoasele Ninja și personajele irelevante vor fi disponibile dinspre finalul acestui an, dar în totalitate probabil de anul viitor. Dacă nu cumva Warner decide să fie fără motiv răutăcioși cu PC-ul, Fighter Pack 3 va fi disponibil și pentru varianta de PC a jocului. Injustice 2 ajunge pe Steam, în varianta completă, din 14 noiembrie. Până acum beta testul a decurs destul de lin și fără evenimente neplăcute, decât pentru cei care încercau să joace cu prietenii dând search simultan la panoul de matchmaking. Testul nu a prea fost făcut pentru asta, așa că n-au avut mare succes.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button