Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Nitro Nation Online – Nu doar un alt Drag Racer!

/
/
/
/
image
img

Nitro Nation Online este un alt joc din categoria „doar grafica e de el”. Jocul este momentan in Beta, dar asta nu il iarta de faptul ca este o copie a lui CSR Racing.

Pentru a putea accesa modul Online trebuie sa castigi primele sase curse din cariera. Ca sa castigi cele sase curse trebuie sa faci upgrade constant la masina, banii ii castigi repetand cursele pierdute iar sistemul de upgrade are doua cai: una care iti da mai multa putere dar iti scade din durabilitate si una care iti da mai putina putere si evident nu scade din rezistenta. Dupa castigarea celor sase curse te mai pune sa descarci cateva fisiere care au 9Mb, dupa care trebuie sa iti cumperi alta masina. Dupa castigarea primei curse cu noua masina poti participa la intreceri online, dar la fel ca la CSR Racing, modul online nu este live.

Grafica este buna, are un sistem de AntiAliasing bine implementat, unde liniile se vad linii si nu niste chestii intrerupte. Sunetul masiniilor este jalnic,iar melodia din menu devine stresanta dupa maxim 10 minute de joc.

Jocul poate fi descarcat gratuit de pe Google Play Store : Nitro Nation BETA

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar