Telefoane

CSR Racing – Da-i talpa pe Android!

CSR Racing face parte din categoria jocurilor „mama ce grafica are , dar e varza!”.Este genul drag racing , dispune de multe masini licentiate printre care regasim BMW,Nissan,McLaren,Alfa Romeo si altele.

Jocul are Single Player si Multiplayer. Modul Single Player este impartit in 5 Tire cu 6 tipuri de curse.Modul multiplayer nu este live , oponentul tau fiind un „ghost car” , practic doar statisticile lui au fost inregistrate, iar cursa facut de el poate fi veche de doua luni.Este impartit in sezoane , la fiecare sfarsit de sezon se dau premii in functie de pozitia ta in Leaderboard,pozitia fiind calculata in procentaj. De exemplu, daca te afli in top 3% la sfarsitul sezonului castigi premiul cel mare iar daca esti in top 21% castigi 2 Gold , si cu Gold iti poti upgrada masinile sau poti angaja oameni in echipa care sa te ajute la crestere performantei masinii, sau daca pierzi o cursa sa nu pierzi Respect Points.

Grafica este buna,constructia masinilor fiind destul de detaliata iar reflexiile se vad asa cum trebuie. Pe parte de sunet este cam „meh!” , fiind destul de repetitiv.De ce am spus ca este „varza”?Pai jocul este plin de codati si exista in adancul internetului o versiune a jocului modata care iti da 9999999 Cash si Gold cu care iti poti achizitiona toate masinile din joc si le poti face toate upgrade-urile posibile. Daca nu ai acea versiune este cam greu sa castigi, jocul fiind unul free to play, sau mai bine spus pay to win .Dupa trei sau patru curse deja devine monoton si plictisitor. Recomand acest joc doar cand nu ai ce face cinci minute si vrei ca timpul sa treaca mai repede.

Jocul poate fi descarcat de pe Google Play Store : CSR Racing

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button