GamingRSS PaginaDeMedia

Cineva a transformat un televizor într-un Nintendo Switch uriaș, complet funcțional

Până când Nintendo Switch Pro (cel cu ecran OLED produs de Samsung și cu nebunii NVIDIA) va apuca să „prindü praf” pe rafturi în mod oficial, cineva s-a gândit că micuța consolă deja existentă ar avea ceva aluat care să-i permită să crească surprinzător de mult. Un individ pe nume Michael Pick s-a gândit că ar fi o idee bună să-și transforme televizorul în cel mai mare Nintendo Switch văzut vreodată.

Nintendo Switch pentru giganți

Jucăria este cu 650% mai mare decât consola obișnuită. Are o înălțime de 30 de inchi și o lungime de 70 de inchi, cu o greutate totală de 30 de kilograme. Și da, toate butoanele funcționează. Acest Nintendo Switch, probabil făcut pe comandă pentru Shaq, este compus dintr-un TV 4K LED, încadrat de carcasa prindată 3D a consolei. Butoanele și joystick-urile sunt legate de Joy-con-urile aferente printr-o serie de servomotoare, iar partea bună este că Michael nu a fost nevoit să disece niciuna din componentele consolei propriu-zise. Asta facilitează detașarea suporturilor care fixează Joy-con-urile printate 3D.

Dar de ce ar construi cineva așa ceva? Pai, mai în glumă, mai în serios, Michael spune că a vrut să vină cu o soluție pentru oamenii care nu mai vor să-și piardă consola. Așa că, voilà, un Nintendo Swtich imens pe care, dacă te joci, trebuie să te întinzi cât ești tu de lung ca să ajungi la ambele Joy-con-uri. În final, tipul a donat behemotul către St. Jude’s Children’s Hospital, unde copii se vor întrece probabil în alpinism, escaladând Joy-con-urile pentru a putea ajunge la butoanele necesare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button